Persoonlijke ontwikkeling vanuit holistische benadering

Ik ben Wendy Berkhout, een geboren en getogen Zaankanter. Ik ben erachter gekomen dat je het beste dat kan doen waar je blij van wordt. En van dit project Saens Tois wordt ik blij, en ik kan doen waar ik al tijden van heb gedroomd. Mijn eigen praktijk! Een mooie kans die ik met beide handen aanpak.

Die praktijk heet de Berk, genoemd naar een sterke boom met een lange geschiedenis. En wat blijkt, het is ook nog eens onderdeel van mijn naam.

Ik breng wat ik heb geleerd in de praktijk en blijf mijzelf ook doorontwikkelen.

Ik geef Spirituele Begeleiding persoonlijke ontwikkeling aan de hand van verschillende methodes, waaronder bijvoorbeeld energetische healing, voice dialoog, focussen. N.L.P. Bachbloesem/Nederlandse bloemremedie en ook rouwverwerking kan een onderdeel zijn van een hulpvraag. Dit alles begint met een intake gesprek.

Daarnaast biedt ik hot stone-cold stone massages aan om body, mind & spirit met elkaar te verbinden. Ik werk met etherische olie.

Ook voor het geven van lezingen en de aankoop van op spiritualiteit gerichte produkten kunt u bij De Berk terecht.

In dit alles werk ik samen met de andere leden van onze sociale coöperatie. Die is voor mij een kans om iets wat ik belangrijk vind neer te zetten, en een stimulans om ervoor elkaar te zijn.

Ontspanningsmassage
30 minuten – € 30,00
45 minuten – € 45,00
60 minuten – € 55,00
90 minuten – € 75,00

Therapeutic Healing
60 minuten – € 55,00
Eerste behandeling is met intake en duurt 90 min
90 minuten – € 80,00

Hot-cold stone massage
45 minuten – € 50,00
60 minuten – € 65,00
90 minuten – € 85,00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *