07520730989 info@saenstois.nl

Ondernemingen

ArtStudio Baboesjka

ArtStudio Baboesjka helpt via teken-lessen, lezingen en workshops  jong en oud om hun kunstzinnige kant te ontdekken en ontplooien. Voor bedrijven worden unieke relatiegeschenken gemaakt en workshops georganiseerd.

Chiropratic Support Services

Chiropractic Support Services helpt mensen met pijnklachten. Ook kunnen mensen met pijnklachten aan hun rug, hoofd en nek voor advies en behandeling terecht.

De Muziekverslaafde

De Muziekverslaafde is hèt adres voor onder meer klarinet-, saxofoon- en pianoles. Ook voor alle denkbare arrangementen of het opleiden, coachen en dirigeren van orkesten, bands en koren.

Imagi 

Imagi verzorgt visuele vormgeving. Grafische vormgeving, illustratie en digitale animatie middels 3d-software behoren tot de aangeboden diensten.

Mischa Naaraat

Muurschilderingen, decors, illustraties, schilderijen. Mischa’s werk is heel divers en heeft karakter. Ze gebruikt verschillende materialen en technieken, afhankelijk van de opdracht en de wensen van de opdrachtgever.

Rado studio

Rado studio is een klein restyling en restauratiebedrijf. Het geeft vintage of antieke voorwerpen een tweede leven.

Rebel en Belle

Rebel en Belle geeft cursussen over de vachtverzorging van de hond. De cursus “Leer uw eigen hond trimmen” is vooral leuk om te doen en terwijl u bezig bent ook de relatie met uw hond te versterken. 

Soulminded

Soulminded Orgaanmassage, Rituelen en Sjamanistische workshops. Soulminded laat je vitaler in je leven stappen, vanuit je centrum in je kracht  staan en brengt je tot in je essentie voor diepe ontspanning en vitaliteit.

Zaanse Verlichting

Zaanse Verlichting fabriceert eigen (kunst)zinnige lampen, om die dan via diverse kanalen te verkopen. Tevens worden workshops en cursussen in diverse disciplines aangeboden.