07520730989 info@saenstois.nl

Ondernemingen

ArtStudio Baboesjka

ArtStudio Baboesjka helpt via teken-lessen, lezingen en workshops  jong en oud om hun kunstzinnige kant te ontdekken en ontplooien. Voor bedrijven worden unieke relatiegeschenken gemaakt en workshops georganiseerd.

De Berk 

De Berk is een ontmoetingsplek voor spirituele begeleiding, zelfonderzoek  en massages. Doel: bewuster in het leven staan en verbinding bevorderen tussen fysieke, psychische en spirituele niveaus.

Chiropratic Support Services

Chiropractic Support Services helpt mensen met pijnklachten. Ook kunnen mensen met pijnklachten aan hun rug, hoofd en nek voor advies en behandeling terecht.

Clay Cactus

Clay Cactus maakt en verkoopt keramiek die is geïnspireerd op primitieve volkeren en de natuur. Tevens geeft ze workshops en organiseert raku stookdagen.

Doeners

Doeners houdt zich bezig met opstarten en coördineren van door klanten geformuleerde plannen. Doeners beheerst daarbij de disciplines nodig voor het aansturen van de in te schakelen specialisten.

Happy Companie

Happy Companie maakt ieder feest, braderie of bedrijfs-opening compleet middels entertainment met o.a. ballonnen. Daarnaast worden op maat sieraden en plaktatoeages vervaardigd.

De Muziekverslaafde

De Muziekverslaafde is hèt adres voor onder meer klarinet-, saxofoon- en pianoles. Ook voor alle denkbare arrangementen of het opleiden, coachen en dirigeren van orkesten, bands en koren.

Soul Food 

Soul Food Zaandam bereidt vegetarische maaltijden met verse producten. Het kunnen éénpansgerechten zijn, groente-taarten, soepen, smoothies en desserts. Zo verantwoord en vers mogelijk.

Soulminded

Soulminded Orgaanmassage, Rituelen en Sjamanistische workshops. Soulminded laat je vitaler in je leven stappen, vanuit je centrum in je kracht  staan en brengt je tot in je essentie voor diepe ontspanning en vitaliteit.

Zaanse Verlichting

Zaanse Verlichting fabriceert eigen (kunst)zinnige lampen, om die dan via diverse kanalen te verkopen. Tevens worden workshops en cursussen in diverse disciplines aangeboden.