07520730989 info@saenstois.nl

Re-New Design

Re-New Design maakt o.a. tassen van hoofdzakelijk gebruikte materialen en geeft hierin ook workshops.

Ook kunt u hier terecht voor naailessen in een klein groepje of privé, tevens verzorgt zij her- of verstelwerkzaamheden aan kleding.

Mijn naam is Ingrid de Goede en mijn bedrijf is ‘Re-New Design’

Ik maak o.a. tassen en andere kleine gebruiksvoorwerpen van hoofdzakelijk gebruikte textiel, geef naailessen en verricht her- of verstelwerk aan kleding.

Van jongs af aan was mijn grootste hobby kleding naaien en in de loop der jaren heb ik, hobbymatig, ook veel kostuums gemaakt voor theater en dansgroepen.

Ik besloot om van mijn passie mijn beroep te maken en zo is ‘Re-New Design’ ontstaan.

Het hergebruik van textiel vind ik belangrijk in deze tijd, er wordt teveel geproduceerd en teveel weggegooid hetgeen ook zeer belastend is voor het milieu.

De tassen die ik maak worden gekocht omdat ze altijd uniek zijn, je zult nooit eenzelfde exemplaar tegenkomen, en ze zijn ook erg leuk om cadeau te geven.

Ook doe ik her- of verstelwerkzaamheden aan kleding of andere textiel. Een nieuwe rits in uw rok of broek, kleding innemen of eventueel iets uitleggen of inkorten etc. Klusjes waar uzelf niet aan toe komt of niet meer kunt doen, daarvoor kunt u bij mij terecht. 

Workshop tas maken

Wil je zelf ook leren om een leuke tas te maken? Dat kan want ik geef ook workshops.

Een middag of avond met een groepje een tas maken van b.v. een oude jeans of andere stof die anders afgedankt wordt. Zonde toch! want daar kun je op een creatieve manier een aparte en unieke tas van maken. Maak hem nog mooier met b.v. sieraden die je niet meer draagt, knopen, bandjes en kantjes, kortom alles wat nu ongebruikt in je kast ligt.

Cursus kleding maken

Of wil je graag leren om zelf kleding te maken? Ook daarvoor kun je bij mij terecht. In een beginners cursus van 6 lessen leer je al patroontekenen, de stof op de juiste manier knippen en hoe je het kledingstuk in elkaar naait. Na 6 lessen kun je een eenvoudige broek, jurkje, rok of blouse voor jezelf of een kind naaien.

Hoe leuk is dat! Heb je de smaak dan helemaal te pakken, dan kun je eventueel doorgaan naar de cursus voor gevorderden.

Contact

Contact:  ingrid.dege1@gmail.com

Tel:          06 13057585