Catering en afhalen van vegetarische en veganistische maaltijden

Soul Food to Go is een alternatief catering bedrijfje dat zich onderscheid van gangbare cateringbedrijven aangezien het zich richt op de moderne bewuste mens die graag verantwoord in het leven staat, het milieu zo weinig mogelijk belast en niet per se vlees hoeft te eten. Het aanbod bestaat uit gevarieerd, gezond , lekker en vers voedsel dat de tong streelt en de ziel verwarmt. Mijn menu’s komen recht uit het hart en worden met veel liefde bereid in een eenvoudige doch praktische keuken, waar ik met niet al te veel apparatuur complete maaltijden in elkaar tover.
Het assortiment omvat verse soepen, hartige taarten, kleurrijke hoofdgerechten en heerlijke niet al te zoete nagerechten en smoothies. Alles is vegetarisch, zo nodig veganistisch in overleg. Bij voldoende belangstelling zal er ook met hoofdzakelijk biologische producten worden gewerkt, het liefst ingekocht bij bedrijfjes uit de nabije omgeving.

Soul Food to Go is geen restaurant. Ik werk op bestelling die u van te voren kunt plaatsen op de website, of telefonisch tot uiterlijk 14.00 uur smiddags, zodat u uw gerechten vanaf 17.00 uur kunt komen afhalen ter plaatse.

Tevens is het mogelijk om verse groentesoepen, en taart van de week te bestellen . Bij grotere bestellingen zijn de prijzen in overleg.

Soul Food to Go is 4 dagen per week geopend, nl van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 19.00 .

Ik hoop u gauw te mogen verwelkomen en te verwennen met onze gevarieerde aanbod.
Tot Ziens bij Soul Food to Go!
Zegt t Voort!