07520730989 info@saenstois.nl

De Muziekverslaafde

Sociale coöperatie Saens Tois biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van het hoogwaardig vakmanschap en de jarenlange ervaring van de inmiddels voor muzikale verdiensten geridderde Robert Vethaak.

Producer, producent & organisator

De Muziekverslaafde is ook actief als producer, producent & organisator van shows en muziekevenementen. Daarin worden vaak diverse stijlen muziek (vooral intrumentaal en koren) bij elkaar gebracht.

Wat De Muziekverslaafde biedt is dat hij – zoals hij dat zelf zegt – “boven de materie” staat; hij heeft door zijn groot vakmanschap en ervaring het creatieve overzicht dat vereist is voor het neerzetten van “gewoon goede shows”.

Zo is in 2017 en 2018 een succesvolle tournee georganiseerd met de Franklin Beaufort International Jazzband en het klassieke saxofoon-ensemble Saxofobia. Tevens zijn drie seizoenen lang live radioshows geproduceerd voor Zaanradio, waarbij zijn FBI jazzband diverse muzikale gasten onving.

Sinds 2019 is De Muziekverslaafde actief bij het cultureel centrum de Bullekerk als producer & organisator van jazzconcerten en muziekevenementen in overige stijlen.

Al-met-al kunt u dus ook voor het boeken van optredens bij De Muziekverslaafde terecht – indien gewenst compleet met catering.

Muziekeducatie

Gevorderden kunnen terecht voor klarinet- of saxofoonlessen in de nieuwe, op persoonlijke benadering gerichte lespraktijk.

Ook is het mogelijk om les te krijgen in de theoretische vakken en improvisatie; dit kan ook op andere blaasinstrumenten.

Men kan opgeleid worden tot jazzmuzikant, HaFaBra muzikant, in de klassieke muziek en nog veel meer.

Er zijn ook cursussen van een jaar mogelijk voor vocalisten die noten willen leren lezen.

Arrangeur

Naast het maken van arrangementen voor bijvoorbeeld orkesten of koren in volledige bezetting  (al-dan-niet met begeleiding), biedt De Muziekverslaafde ook de mogelijkheid om arrangementen op maat te schrijven voor ensembles in afwijkende bezetting.

Denk daarbij aan een boerenkapel, of een Big Band die popmuziek uit de jaren ’70 wil uitvoeren in de Big Band-stijl anno de jaren ’40. In zo’n geval zou dat dus bijvoorbeeld om een arrangement voor trombone, harp en piano kunnen gaan.

Muzikant

De Muziekverslaafde heeft ook twee orkesten tot zijn beschikking, de al genoemde FBI Jazzband en de Big Band Tub.

De eerste is een traditioneel jazzorkest met een hoge amusementswaarde en de tweede is een traditionele bigband met als extra een uitgebreid ballroomrepertoire.

Contact

Door het jarenlange bezig zijn in entertainment, heeft De Muziekverslaafde talloze connecties opgedaan met zowel tal van orkesten, koren en solisten, alsook studio’s en theaters.

Wilt u weer eens een ouderwets-spectaculaire varieté-, feest- of dansavond meemaken, les krijgen van een geridderd musicus, uw muziek uitgeven of een muziekevenement organiseren? Neem contact op met De Muziekverslaafde!

Voor informatie en vragen bereikt u Robert Vethaak via:

telefoon: 06-253 980 53

e-mail: robertvethaak61@outlook.com