07520730989 info@saenstois.nl

Bestuur

Het bestuur van Sociale Coöperatie Saens Tois wordt gevormd door een drietal doorgewinterde professionals die zich op vrijwillige basis inzetten voor de leden en hun ondernemingen, hun kennis en inzicht delen en zich hard maken voor het welvaren van de coöperatie als geheel.

Het bestuur bestaat uit: Eric van der Eerden (penningmeester), Lous Landheer (secretaris) & Anton Grandiek (voorzitter).

Natuurlijk kent Saens Tois nog vele anderen – vrijwillgers, professionals en betrokken instanties – die allen een onmisbaar aandeel hebben gehad in het tot stand komen en voortbestaan van onze sociale coöperatie. Aan hen allen grote dank voor hun passie en inzet!

Medewerkers

Katja Mooij

Katja Mooij

Projectleider

De spin in het web bij Saens Tois die vanaf het prille ontstaan met veel enthousiasme verantwoordelijkheid op zich neemt voor alles wat de sociale coöperatie en haar ondernemers nodig hebben, of dat nu gaat om persoonlijke ondersteuning op welkerlei vlak ook, het behartigen van de vele belangen, organiseren van tal van bijeenkomsten of het aansturen van alle projecten. 

Middels haar talloze contacten en uitgebreid netwerk geeft ze verdere bekendheid aan Saens Tois en trekt ze professionals aan om vanuit hun eigen expertise cursussen, workshops en lezingen te geven die de ondernemers verder helpen in de opbouw en expansie van hun eigen bedrijf.

Eric Paap

Eric Paap

Financiële administratie

Zorg voor de financiële administratie van  zowel alle aangesloten ondernemers als Saens Tois zelf rust in de deskundige handen van boekhouder Eric Paap, die zich op vrijwillige basis met veel energie voor ons allen inzet.