07520730989 info@saenstois.nl

Aanmelden

Sociale Coöperatie Saens Tois is er speciaal voor mensen met een minimum inkomen, die graag hun eigen talenten in willen zetten om als zelfstandige aan de slag te gaan. 

Heb jij een uitkering middels de participatiewet, via het UWV (WW uitgezonderd) of ben je niet uitkeringsgerechtigd en zou je graag als zelfstandige aan de slag willen maar weet je nog niet helemaal hoe dat dan moet? Dan is Saens Tois voor jou!

Wat verwachten wij van jou?

  • Beheersing van de Nederlandse taal is een belangrijk aandachtspunt
  • Je hebt een goed idee/plan
  • Je wilt heel graag ondernemen
  • Je hebt doorzettingsvermogen
  • Je werkt graag in een team

Voldoe jij aan bovenstaande criteria, dan maken wij graag kennis met jou.

Kennismakingsgesprek

Als je je aanmeldt bij Saens Tois volgt eerst een kennismakingsgesprek waarin we samen kijken naar jouw persoonlijke situatie en je plannen voor het starten van je eigen bedrijf. Sluit je goed aan bij de coöperatie? Dan wordt er snel contact met je opgenomen over de verdere stappen en wanneer je de eerste bijeenkomst kunt bijwonen om kennis te maken met de overige ondernemers.

 

Eerste 6 maanden

Na het kennis maken start je dan als aspirant-lid. Dit betekent dat je de tijd krijgt om rustig op te starten, een plan te maken en aan te voelen wat je nodig hebt en om eventuele investeringen te doen die je nodig hebt om te beginnen. Je krijgt hiervoor van de sociale coöperatie een bedrag van €500,- op je thermometer, dat wil zeggen: je persoonlijke bedrijfsrekening binnen Saens Tois, speciaal voor winst en zakelijke uitgaven.

 

Volledig lidmaatschap

Als alles tijdens de eerste zes maanden goed gaat wordt je daarna volledig lid. Dit betekent dat je bedrijf inmiddels vorm heeft gekregen en je winst begint te behalen. Na de eerste 6 maanden wordt dan ook verwacht dat je de maandelijkse contributie van €100,- voor je lidmaatschap gaat betalen. Het is dus wel de bedoeling dat je na zes maanden ook echt winst begint te draaien.