07520730989 info@saenstois.nl

ArtStudio Baboesjka

Larisa heeft een klassieke kunstopleiding genoten aan de Kunstacademie van Odessa in Oekraïne met als specialisatie industrieel ontwerpen. Na haar studie richtte zij zich op decoratieve kunst en heeft door de jaren heen een zeer indrukwekkend portfolio opgebouwd. Sinds haar vestiging in Nederland in 2001 heeft ze diverse projecten uitgevoerd, onder anderen voor het Ministerie van Defensie, ABN-Amro, BAM, drukkerij Kwintessence (als illustrator) en de wereldberoemde studio van Marcel Wanders.

Lessen & lezingen

Larisa Bilous heeft een specifieke ervaring met les geven aan kinderen en volwassenen over traditionele Russische decoratieve kunst. Zij geeft graag lezingen en demonstraties over volksklederdracht, speelgoed en de geschiedenis van de materiële cultuur en tradities van Rusland en Oekraine. Dikwijls neemt ze deel aan diverse projecten en evenementen voor de bevordering van culturele betrekkingen tussen Rusland en Nederland; zo werkt zij onder andere nauw samen met het Zaans Museum en het Tsaar Peterhuis te Zaandam.

Workshops

Wilt u de creativiteit van uw team aanwakkeren? Gewoon eens iets heel anders doen met uw collega’s? Of gewoon samen een paar uur ontspannen? Boek een Matrjosjka workshop.  Dat is niet alleen een unieke kennismaking met deze Russische traditie, maar ook een originele creatieve belevenis voor uw collega’s en uzelf.

Larisa vertelt U graag meer over de traditie van de Matrjosjka, waarbij u en uw collega’s leren om er zelf een te beschilderen. Als enige in Nederland staat Larisa Bilous als gediplomeerd kunstenares en volbloed Russische garant voor een paar boeiende en gezellige uren. Een bijzondere ervaring van blijvende waarde!

De workshop duurt ongeveer vier uur en kan op iedere locatie gehouden worden voor groepen van 7 tot 12 personen. Voor aanvang koopt elke deelnemer een 3, 5, 7 of 10-delige set onbeschilderde poppen, vanaf 6 euro. Voor alle andere materialen wordt gezorgd. Het uurtarief is slechts 40 euro (ex. BTW) voor een groep van 10 personen.

Verras uw collega’s met een unieke creatieve workshop: u zult ontdekken dat u meer haalt uit uw organisatie, uw team, uw collega’s én uzelf.

U kent de Matroesjka vast wel: de traditionele Russische houten pop die bij openen steeds een nieuwe pop blijkt te bevatten. Deze hebben elk een eigen betekenis en verhaal, een vorm met treffende overeenkomsten met uw organisatie. Want de symboliek erachter kan slaan op persoonlijke ontwikkeling, op de plek binnen de organisatie, maar ook de maatschappij.

Contact

Bezoek voor een overzicht van Larisa’s werk en meer haar website via volgende link:

www.larisabilous.nl

Ook kunt u voor vragen, nadere informatie of het reserveren van een workshop contact opnemen via:

Telefoon: +31 621 222 120

E-mail: info@larisabilous.nl