07520730989 info@saenstois.nl

VOEDING en GEZONDHEID
Waar haal jij je voeding uit vandaan? Hoe zit het met geestelijke voeding? En wat stop jij in je mond? En wat is jou voedingsbodem geweest vroeger? Wat betekenen invloeden van buitenaf voor je gezondheid? Hoe verteer jij je voeding?! Hoe verteer je dit geestelijk en lichamelijk?
Je kent vast de gezegden: Je bent wat je eet! En weet wat je eet! Maar wie weet dat nou eigenlijk wel? Wil jij dat onkruid wieden en een mooie toekomst zaaien?  Zodat jouw levensboom tot volle bloei komt?

Boost jezelf

Vanuit mijn praktijk de Berk bied ik mijn inzicht (deel ik mijn kennis, leg ik kaarten),  geef ik advies, kan ik iets vertellen over hoe je etherische oliën kunt inzetten voor je gezondheid, een persoonlijke afgestemde Bach bloesem bij mij bestellen voor een goede weerstand en het verhogen van je immuunsysteem en bied ik een luisterend oor. Heb je een hulpvraag waar ik jou kan helpen met het vinden van het antwoord?

Ben jij geïnteresseerd in bewustwording en spiritualiteit? ben je al aardig op weg  of net begonnen in jouw zoektocht?
Wat is voor jou bewustwording? En waar zou je meer over willen weten?

Ik ben bezig met het voorbereiden van een Webinar waar jij je voor kan inschrijven! Voor degenen die geïnteresseerd zijn in holisme, aura’s, chakra’s en bewustwording. En jou eigen invloed op je gezondheid.
Hou mijn pagina in de gaten en als je wilt deel mijn pagina voor mensen die geïnteresseerd zouden kunnen zijn. En een hartje als je dit een leuk bericht vind.

Ben jij geïnteresseerd in bewustwording en spiritualiteit? ben je al aardig op weg of net begonnen in jouw zoektocht?

Wat is voor jou bewustwording? En waar zou je meer over willen weten? Stel de vraag en wie weet heb ik het antwoord voor je.

#De Berk persoonlijke ontwikkeling  en het bevorderen van je gezondheid vanuit holistische benadering.