07520730989 info@saenstois.nl

Soulminded

Soulminded geeft Orgaanmassage, Rituelen en Sjamanistische workshops.

Soulminded laat je vitaler in je leven stappen, vanuit je centrum in je kracht staan en brengt je tot in je essentie voor diepe ontspanning en vitaliteit.

Orgaanmassage

Onder Orgaanmassage wordt verstaan een zachte aanraking met de handen via de buik naar de organen, hierbij maak ik ook gebruik van technieken als cupping, guacha, Syberisch kloppen, honingmassage en tok sen.

Een eerste behandeling houdt in:
Intake, body check en korte behandeling.
Jouw investering is €85

Rituelen

Rituelen zijn handelingen, die plaats hebben op een bepaald tijdstip en plek en geven tijdsmarkerringen en of overgangen weer en fungeren als een soort van poort in je leven. Je bevestigt iets of rond iets af en stapt als het waren weer nieuw verder op jouw levenspad. Denk hierbij o.a. aan rituelen om emoties los te laten, jongen of meisje initiaties, handvasten en/of jaarfeest rituelen.

Afhankelijk van tijd en duur worden prijzen en investeringskosten op maat afgesproken.

Sjamanistische workshops

Trancereizen, Medicijnwiel, Drumcirkels, Vrouwencirkels. Dit zijn workshops, waarin ik je onder meer bewust maak van je eigen kwaliteiten en krachten, zodat je meer in je eigen energie en centrum gaat staan om je leven voller en bewust alerter te leven met body, mind en spirit.

Afhankelijk van tijd en duur worden prijzen en investeringskosten op maat afgesproken.

Klankheling reis

Dit is een reis die je in je eigen binnen wereld maakt, je ontspanning biedt en een gevoel van weer als herboren te zijn doet opstaan.

Omgeven door klank van stem, sjamanendrums, oer-ratelgeluiden en klankschalen geeft dit jou een warm bad gevoel en een ongekende klankbeleving.

Eigen investering €20
Plek in Zaandam bij mij thuis voor 5 personen.
Eerst volgende staan gepland voor 23 en 24 november 2023.
23 nov 19.30 – 21.30u
24 nov 14.00 – 16.00u

Als de Klankheling reis gepland is in een zaal zal de eigen investering hoger uitvallen i.v.m. huur zaal etc. Op dit moment nog geen planning in een zaal.

Soulretrieval

Dit is een ritueel, waarbij ik reis in andere dimensies om een losgelaten zielsdeel of delen door traumatische ervaring(en) in het verleden op te halen en te herenigen in het lichaam van de persoon in het heden, zodat je weer meer het gevoel hebt een stuk heler te zijn in je zijn, je gevoel en centrum.
Bij dit ritueel vind eerst een telefonisch gesprek plaats, vervolgens een afspraak voor het ritueel zelf en een nagesprek na twee weken.
Afhankelijk van tijd en duur worden prijzen en investeringskosten op maat afgesproken.

Zweethut Ceremonie

In een met dekens overdekte wilgentakken hut ga je de integere stilte van het donker tegemoet. Het vuur voedde de stenen na de stenenceremonie, die de zweethut worden binnengebracht door de vuurmensen. Het water wordt gegoten door de watergieter over de hete stenen en transformeert tot damp en zet je lichaam aan tot zweten en zuiveren van toxins.

In de zweethut pel je af tot je kern en smelt je samen met het oneindige. Van binnenuit voel je je herboren worden om als nieuw weer de wereld in te stappen.

Voel je welkom om mee te doen met deze ceremonie!

Nu nog geen gepland.

Vision Quest 

De Vision Quest is een ceremonie waarbij je vier dagen en nachten vastend in afzondering bent op een plek in de natuur. Diep in jezelf zien en voelen wat in je leeft: je ware zelf krijgt de ruimte en laat je tevoorschijn komen in één lijn met je hart en je ziel.

Bepaalde levensvragen als: wie ben ik echt, wat is mijn drive, wat is werkelijk mijn kracht en mijn potentie, of een oplossing voor een bepaalde impasse in mijn leven, kunnen door vastend in de natuur te zijn beantwoord worden.

Je zal vanbinnen verstillen en je kan gaan ervaren dat de natuur jou spiegels aanreikt van je innerlijk en vandaaruit antwoorden geeft op je gestelde vraag of vragen.

Vision Quest voor nu nog geen gepland.
Eigen investering nog te bepalen incl. BTW privé, excl. BTW zakelijk
Plek binnen of buitenland

Ecstatic Dance Zaandam
13 oktober, 17 november, 15 december 2023

Ecstatic Dance is een vrije dansvorm.
Jij mag de dans tot je laten komen en jouw unieke ritme volgen in een vertrouwde en veilige ruimte.
Wanneer mensen samenkomen in overgave aan de dans, de muziek en het moment, dan kan daar een magische sfeer ontstaan.
Als je nieuwsgierig bent, kom dan naar Ecstatic Dance.
Laat je bewegen en inspireren, individueel en met anderen! Zonder woorden, zonder alcohol en op blote voeten dansen we samen naar ecstase.
Kom en begin met dansen, geen ervaring vereist, wees welkom!

13  oktober, 17 november, 15 december 2023
Plek: Het Element, Zilverschoonplein 18, 1508 CK Zaandam

19.00u Zaal open 19.30u sluit de deur
19.30u Opening
22.30u Einde
Eigen bijdrage €20,00

Over Adrienne Bonn

Mijn naam is Adrienne Bonn Shining White Light. Ik heb o.a. de School voor Sjamanisme doorlopen en de opleiding Healing of the organs bij Shaman Ahamkara en Dirkje Veltman gevolgd.

Vanuit verbondenheid met alles wat bezield is, loop ik mijn pad en ben vanuit verschillende Sjamanistische tradities gevoed, o.a. Lakota, Susquehannock en Siberisch.

Ik laat vanuit verbinding en intentie ontstaan wat nodig is in de energie om je eigen helingsvermogen aan te spreken en je te brengen tot jouw hart en ziel. Verdieping, diepte, heling, verbinding, vooral laten zijn en tot de kern afpellen in stilte van klank en energie verwoorden in een notendop mijn Ceremonies, Rituelen en Sjamanistische workshops.

In mijn praktijk te Zaandam kun je terecht voor Orgaanmassage, Rituelen en Sjamanistische workshops. Ik ben werkzaam in binnen en buitenland.

Contact

Voor meer info, opgaven & aanvragen:
email: adriennebonn@gmail.com
tel: 0610063408 bereikbaar via app


Volg me op social media!