07520730989 info@saenstois.nl

Soulminded

Soulminded geeft Orgaanmassage, Rituelen en Sjamanistische workshops.

Soulminded laat je vitaler in je leven stappen, vanuit je centrum in je kracht staan en brengt je tot in je essentie voor diepe ontspanning en vitaliteit.

Orgaanmassage

Onder Orgaanmassage wordt verstaan een zachte aanraking met de handen via de buik naar de organen, hierbij maak ik ook gebruik van technieken als cupping, guacha, Syberisch kloppen, honingmassage en tok sen.

Een eerste behandeling houdt in: 
Intake, body check en korte behandeling.
Jouw investering is €75

Rituelen

Rituelen zijn handelingen, die plaats hebben op een bepaald tijdstip en plek en geven tijdsmarkerringen en of overgangen weer en fungeren als een soort van poort in je leven. Je bevestigt iets of rond iets af en stapt als het waren weer nieuw verder op jouw levenspad. Denk hierbij o.a. aan rituelen om emoties los te laten, jongen of meisje initiaties, handvasten en/of jaarfeest rituelen.

Afhankelijk van tijd en duur worden prijzen en investeringskosten op maat afgesproken.

Sjamanistische workshops

Trancereizen, Medicijnwiel, Drumcirkels, Vrouwencirkels. Dit zijn workshops, waarin ik je onder meer bewust maak van je eigen kwaliteiten en krachten, zodat je meer in je eigen energie en centrum gaat staan om je leven voller en bewust alerter te leven met body, mind en spirit.

Afhankelijk van tijd en duur worden prijzen en investeringskosten op maat afgesproken.

Souljourney / Klankheling reis

Dit is een reis die je in je eigen binnen wereld maakt, je ontspanning biedt en een gevoel van weer als herboren te zijn doet opstaan.

Omgeven door klank van stem, sjamanendrums, oer-ratelgeluiden en klankschalen geeft dit jou een warm bad gevoel en een ongekende klankbeleving.

Eigen investering €20
Plek in Zaandam bij mij thuis voor 5 personen.
Eerst volgende staan gepland voor  24 en 26 maart, 23 en 25 juni 2022.

Als de Klankheling reis gepland is in een zaal zal de eigen investering hoger uitvallen i.v.m. huur zaal etc. Op dit moment nog geen planning in een zaal.

Soulretrieval

Dit is een ritueel, waarbij ik reis in andere dimensies om een losgelaten zielsdeel of delen door traumatische ervaring(en) in het verleden op te halen en te herenigen in het lichaam van de persoon in het heden, zodat je weer meer het gevoel hebt een stuk heler te zijn in je zijn, je gevoel en centrum.
Bij dit ritueel vind eerst een telefonisch gesprek plaats, vervolgens een afspraak voor het ritueel zelf en een nagesprek na twee weken.
Afhankelijk van tijd en duur worden prijzen en investeringskosten op maat afgesproken.

Zweethut Ceremonie

In een met dekens overdekte wilgentakken hut ga je de integere stilte van het donker tegemoet. Het vuur voedde de stenen na de stenenceremonie, die de zweethut worden binnengebracht door de vuurmensen. Het water wordt gegoten door de watergieter over de hete stenen en transformeert tot damp en zet je lichaam aan tot zweten en zuiveren van toxins.

In de zweethut pel je af tot je kern en smelt je samen met het oneindige. Van binnenuit voel je je herboren worden om als nieuw weer de wereld in te stappen.

Voel je welkom om mee te doen met deze ceremonie!

Zoekend nog naar plek
Geplande datum 7 januari 2023
Gemengd

Mini Vision Quest

De Mini Vision Quest is een ceremonie die drie dagen duurt waarvan je zeker 24 uur al vastend in de natuur beleefd en bent. Zie voor meer info de Vision Quest.

Eigen investering nog te bepalen incl. BTW privé, excl. BTW zakelijk
Plek NL
Voorjaar 2023

Vision Quest De Natuurlijke tijd, Wolvenvallei Frankrijk 25 mei – 4 juni 2023

De Vision Quest is een ceremonie waarbij je vier dagen en nachten vastend in afzondering bent op een plek in de natuur. Diep in jezelf zien en voelen wat in je leeft: je ware zelf krijgt de ruimte en laat je tevoorschijn komen in één lijn met je hart en je ziel.

Bepaalde levensvragen als: wie ben ik echt, wat is mijn drive, wat is werkelijk mijn kracht en mijn potentie, of een oplossing voor een bepaalde impasse in mijn leven, kunnen door vastend in de natuur te zijn beantwoord worden.

Je zal vanbinnen verstillen en je kan gaan ervaren dat de natuur jou spiegels aanreikt van je innerlijk en vandaaruit antwoorden geeft op je gestelde vraag of vragen.

Vision Quest Wolvenvallei
25 mei – 4 juni 2023
De Natuurlijke Tijd, Vogezen Frankrijk
Eigen investering zonder reiskosten €1250 incl. BTW privé, excl. BTW zakelijk.

Informatie avond
9 november 2022 19.30 – 21.30u Zaandam
14 december 2022 19.30 – 21.30u Eck&Wiel

Basiscursis Sjamanisme 8 – 22 oktober 5 – 19 november 2022 Zaandam

Vier zaterdag middagen:
Trancereizen, Klank & heling, Orakelen en Krachtstok & rituelen

Sjamanisme is oeroud en gaat ver terug. Het is een levenswijsheid die uitgaat van verbinding en bezieling en z’n oorsprong vindt in het Altai gebied in Siberië. Alles is met alles en iedereen in de geziene en ongeziene wereld verbonden. En alles van natuur, van de elementen, mineralen, van steen tot mens is bezield en communiceert ongezien en gezien met elkaar via het hart en het energieveld om iets en iedereen heen.

Om hier kennis mee te maken en zelf te ervaren geef ik Basiscursus Sjamanisme van vier zaterdag middagen.
Ervaren is voelen, kijken is gaan zien en ondervinden is een plek geven in je eigen leven.

8, 22  oktober  5, 19 november 2022
Tijd 13 – 16.00u
Eigen bijdrage €145 incl. BTW privé, excl. BTW zakelijk.

Over Adrienne Bonn

Mijn naam is Adrienne Bonn Shining White Light. Ik heb o.a. de School voor Sjamanisme doorlopen en de opleiding Healing of the organs bij Shaman Ahamkara en Dirkje Veltman gevolgd.

Vanuit verbondenheid met alles wat bezield is, loop ik mijn pad en ben vanuit verschillende Sjamanistische tradities gevoed, o.a. Lakota, Susquehannock en Siberisch.

Ik laat vanuit verbinding en intentie ontstaan wat nodig is in de energie om je eigen helingsvermogen aan te spreken en je te brengen tot jouw hart en ziel. Verdieping, diepte, heling, verbinding, vooral laten zijn en tot de kern afpellen in stilte van klank en energie verwoorden in een notendop mijn Ceremonies, Rituelen en Sjamanistische workshops.

In mijn praktijk te Zaandam kun je terecht voor Orgaanmassage, Rituelen en Sjamanistische workshops. Ik ben werkzaam in binnen en buitenland.

Contact

Voor meer info, opgaven & aanvragen:
email: adriennebonn@gmail.com
tel: 0610063408 bereikbaar via app


Volg me op social media!